Νέες γενιές, Θεϊκές φωνές

Ιαν 15, 2021 | ΑΡΘΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΚΕΨΕΙΣ

Οι γενιές περνούν η μία μετά την άλλη στο απέραντο σύμπαν, φυσούν τη ζωή όπως τα φύλλα ο αέρας και υμνούν την ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθε γενιά και μια καινούργια ελπίδα φωτίζει το μέλλον με νέες δημιουργίες. Η τέχνη ξαναγεννιέται σε κάθε παρθενικό κλάμα, στο πρώτο βήμα έξω από την μητρική κοιτίδα με την πρώτη κιόλας ανάσα. Και η πορεία ξεκινά προς άγνωστη κατεύθυνση για οποιονδήποτε.

Τρία νέα ανήλικα κορίτσια της εποχής μας στιγμάτισαν με την παρουσία τους την παγκόσμια μουσική κοινότητα με τις χαρισματικές φωνές τους αλλά και την πλούσια αγνή ενέργεια που διαπερνά και επηρεάζει οποιονδήποτε ακούει αυτές τις Θεϊκές φωνές.

Η ντροπαλή αλλά ταυτόχρονα εκρηκτική Courtney Ann Hadwin από την Αγγλία, η εκστασιακή Angelina Jordan από τη Νορβηγία και η καθηλωτική Diana Ankudinova από την Ρωσία. Και οι τρεις έγιναν παγκοσμίως γνωστές από τον διαγωνισμό ταλέντων …Got Talent…

Το δώρο της Φύσης αποκτά σάρκα και οστά μέσα από την ερμηνεία, τον αισθησιασμό και την τεχνική αρτιότητα παρασύροντας τους ακροατές σε υψηλά συγκινησιακά επίπεδα. Αυτό όμως που κυρίως αναδύεται είναι η απλότητα, η αλήθεια και η αγνή πρόθεση. Τρία πολύ σημαντικά στοιχεία που είναι απαραίτητο να υπενθυμίζουν στην ανθρωπότητα οι νέες γενιές με τον δικό τους τρόπο.

Η νέα γενιά είναι εκ φύσεως καλύτερη από την προηγούμενη, πάντα έχει να πει κάτι καινούργιο, βλέπει αλλιώς, μιλά διαφορετικά, σκέπτεται κι εκφράζεται με περισσότερη αλήθεια απέναντι στην ψυχή και την αγάπη και ο πραγματικός της στόχος είναι να παραμείνει όσο περισσότερο αμόλυντη μπορεί έως την έλευση της επόμενης.

Kατηγορίες

Εμπειρία Τεχνογνωσία Ποιότητα ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ