Το μειονέκτημα που έγινε προτέρημα

Σεπ 11, 2019 | ΑΡΘΡΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΟΔΑ

Φυσιολογικά, από το ανθρώπινο κεφάλι πέφτουν καθημερινά 50-100 τρίχες οι οποίες ανακυκλώνονται. Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως, από τις οποίες κάποιες δεν επανεμφανίζονται. Έτσι δημιουργείται αραίωση τριχών στο κεφάλι η οποία ανάλογα με το μέγεθος της αραίωσης, ονομάζεται αλωπεκία.

Ένα κορίτσι 11 χρονών αντιμετώπισε την αλωπεκία, τα πειράγματα στο σχολείο και τα όποια αρνητικά συναισθήματα απορρέουν από αυτή την οφθαλμοφανή διαφορετικότητα και μετά 10 χρόνια εμφανίσθηκε δημόσια στην τηλεόραση.

Αυτή την διαφορετικότητα παρουσίασε στην πρώτη φάση του GNTM (GREECE’S NEXT TOP MODEL) στην τηλεόραση του STAR. Μία πολύ όμορφη, συνετή, καλλίγραμμη, ξεχωριστή, αισθησιακή, γλυκιά κοπέλα μας υπενθύμισε πώς το μειονέκτημα γίνεται προτέρημα. Η Λυδία από τα Χανιά κέρδισε τους 4 κριτές αλλά και τον γράφοντα όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης θηλυκότητας που εκπέμπει αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και τα απρόσμενα εμπόδιά της. Με πολύ αγάπη όπως λέει η ίδια ξεπέρασε το πρόβλημά της κι έμαθε να αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι.

Από το την εκπομπή ξεχωρίζει η παρακάτω φράση της.

Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με μένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο νιώθει διαφορετικά ή είναι (διαφορετικός).

Συγχαρητήρια Λυδία.

 

Kατηγορίες

Εμπειρία Τεχνογνωσία Ποιότητα ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ